Musti ja Mirri mallisto täydentää Pompan valikoimaa

PaddyPomppa, NiftyPomppa ja JumpyPomppa on suunniteltu erityisesti Musti ja Mirri -asiakkaiden toiveita kuunnellen. Mallistossa on käytetty uudenlaisia materiaaleja, vaatteiden malli ja istuvuus on Pomppa-tuotteista tuttu. Nämä tuotteet löydät Musti ja Mirri -myymälöistä sekä -verkkokaupasta ja Ruotsissa Arken Zoo -myymälöistä ja -verkkokaupasta.

PaddyPomppa

PaddyPomppa on sateen- ja tuulenpitävä koiran talvitakki. Se päällä koirasi voi ulkoilla huoletta joka säässä. Takin kauluksessa ja takasaumassa olevat heijastimet takaavat näkyvyyden myös pimeällä. Muhkea, sähköistymätön karvavuori ja eristävä vanukerros tekevät takista hyvin lämpimän. Pehmeiden materiaaliensa vuoksi takki on mukava pukea herkimmänkin koiran ylle.

PaddyPompan kolme väriä ovat Blue Bird, Talpa ja Raspberry, koot  25–80.

NiftyPomppa

NiftyPomppa on sateen- ja tuulenpitävä kuoritakki, joka pitää koirasi kuivana kaikkein kurjimmallakin säällä. Ryhdikäs pintakangas suojaa kastumiselta ja ohut, sähköistymätön karvavuori on miellyttävä päällä. Heijastimet takaavat näkyvyyden myös pimeällä. Helppokäyttöinen välikausitakki istuu hyvin koiran päälle eikä häiritse sen liikkumista.

NiftyPompan kaksi väriä ovat Almondine ja Kite Raspberry, koot  25–65.

JumpyPomppa

JumpyPomppa on joustava koiran lämpöpaita, joka on helppo pukea ja mukava päällä. Selkäosan fleece lämmittää lihakset niskasta reisiin. Sileä alaosa suojaa koiran eturinnan ja vatsan. Kauluksen etuosassa oleva joustokiila antaa tilaa pään liikkumiselle. Kosteutta siirtävät materiaalit nopeuttavat turkin kuivumista pesun tai uinnin jälkeen. JumpyPomppaa voi käyttää sellaisenaan tai lämpökerroksena Pomppa-takin alla.

JumpyPompan kaksi väriä ovat Raspberry ja Almondine, koot 25–70.

Tutustu ja testaa Musti ja Mirri myymälöissä.

Etsi tästä lähin myymälä.