was successfully added to your cart.

Ostoskori

Pompan ensimmäinen mallisto esiteltiin vuoden 2008 agilityn maailmanmestaruuskilpailuissa Helsingissä. Tänä vuonna Pomppa on jälleen mukana MM-kisoissa yhteistyössä Ruotsin maajoukkueen kanssa. Onnea kaikille kilpailijoille!

Heidi Penttilä ja keskikokoinen villakoira Rosey (Jumparound A Piece of Action) ovat ensimmäistä kertaa mukana Ruotsin maajoukkueessa. Heidi on kokenut kilpailija, joka työskentelee toimitusjohtajana koiraurheilukeskus Stockholms Hundsportcentrumissa. Rosey sen sijaan on vasta kolmevuotias koira, joka nousi kolmosluokan kilpailuihin viime keväänä.

– Unelmani on ollut alusta asti osallistua MM-kisoihin. Se, että Rosey pääsi mukaan jo tänä vuonna, tuli täysin yllätyksenä, Heidi kertoo. – Roseyn vahvuuksia ovat sen kuuliaisuus ja hyvät kontaktiesteet. Sillä on iso halu tehdä aina oikein. Rosey on myös tarkka. Jos olen jotakin sille opettanut, niin se suorittaa tehtävän aina täydellisesti tunnelmasta riippumatta.

Viimeisen kuukauden aikana Heidi on kilpaillut vähemmän ja huoltanut sekä omaa, että koiran fysiikkaa. Hän on keskittynyt treenaamaan MM-kilpailutuomareiden ratoja, vaikeita keppikulmia ja erilaisia lähtöjä. – Roseyn juoksukontaktien käännökset ovat hyvällä mallilla mutta eivät ihan valmiit, Heidi kertoo valmistautumisestaan.

– Meillä on todella hyvä ryhmähenki. Olemme medi-joukkueessa keskustelleet paljon siitä, millä tavalla voimme auttaa toisiamme onnistumaan kisoissa, Heidi sanoo. – Tavoitteeni on nauttia koko reissusta ja tästä upeasta mahdollisuudesta saada edustaa Ruotsia MM-kisoissa! Yritän suunnitella ratamme niin, että vahvuutemme tulevat esiin ja uskallan juosta ja ohjata kuin kotikisoissa.

Agilityn maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Liberecissä, Tšekissä 5–8.10.2017. Ruotsin maajoukkueeseen voit tutustua täällä: AWC 2017