RePomppa-myyntiohjeet

RePomppa-palvelun kautta voit myydä meille käytetyt Pomppa-koirantakkisi. Palvelun avulla tuote löytää uuden omistajan ja sinä saat hyvityksenä lahjakortin Pompan verkkokauppaan heti, kun tuotteesi on vastaanotettu ja käsitelty. Tältä sivulta löydät ohjeet käytetyn tuotteen myymiseen. Otamme vastaan käytettyjä Pomppa-koirantakkeja tällä hetkellä vain Suomesta.

Näin RePomppa toimii:

 1. Huolla tuote ohjeiden mukaisesti ja arvioi tuotteen laatuluokka.
 2. Täytä lähetyslomake ja lähetä tuote meille.
 3. Saat hyvityshinnaston mukaisen lahjakortin verkkokauppaamme, kun tuote on käsitelty. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden myöntämispäivästä.

Mitä tuotteita voin lähettää RePomppa-palveluun?

 

Otamme vastaan: 

 • Hyväkuntoisia käytettyjä Jumppa-, Sade-, Kevyt-, Perus- ja ToppaPomppia. Tuotteen mallin voit tarkistaa niskan  pesulapusta. 
 • Ehjiä, puhtaita ja karvattomia tuotteita, joissa ei ole voimakkaita tuoksuja.

 

Emme ota vastaan: 

 • Pika, Paddy, Nifty tai Jumpy -nimisiä Pomppa-tuotteita. 
 • Millään tavalla muunneltuja tuotteita.

Miten huollan tuotteen ennen lähetystä?

Vastaanottaessamme tuotteen, tulee sen olla puhdas ja karvaton. Noudatathan seuraavia huolto-ohjeita ennen tuotteen lähetystä meille:

 1. Poista tuotteesta koirankarvat esim. nukkaharjalla
 2. Pese tuote 30 asteen hienopesussa käyttäen hajustamatonta pesuainetta. Neutralisoi mahdolliset hajut käyttämällä väkiviinaetikkaa annostuksella 0,5–1 rkl/takki. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta.

Mikäli vastaanottamamme tuote on hyvin karvainen, likainen, voimakkaan tuoksuinen tai sen pesulappu on leikattu irti, veloitamme 3–5 € jokaisesta tuotteen vaatimasta lisätoimenpiteestä. Summa vähennetään tuotteen hyvityslahjakortista. Mikäli tuote vaatii lisäkäsittelyä, olemme ensin yhteydessä lähetyslomakkeessa jätettyyn sähköpostiosoitteeseen ilmoittaaksemme lisätoimenpiteiden tarpeesta.

Kuntoluokat

Kuntoluokkien perusteella voit arvioida tuotteen myyntikelpoisuuden ja saamasi hyvityshinnan tuotteesta.

Kuntoluokka 1
 • Tuote on käytetty, mutta uutta vastaava. Hyvin pidetty ja huollettu. Tuote ja pesulappu ovat täysin ehjiä.
 • Ei karvoja, likaa tai voimakkaita tuoksuja. Tuote on huollettu ohjeidemme mukaisesti.
 • Tuotteessa voi olla pientä käytössä tullutta kulumaa.
 • Ei pinttyneitä tahroja. Kankaan väri on kirkas.
 • Tähän kategoriaan kuuluvat myös korjatut reklamaatiotuotteet, tuotteiden mallikappaleet tai tuotekuvauksissa käytetyt tuotteet.

 

Kuntoluokka 2
 • Tuote on paljon käytetty, hyvin pidetty ja huollettu. Tuote ja pesulappu ovat täysin ehjiä.
 • Ei karvoja, likaa tai voimakkaita tuoksuja. Tuote on huollettu ohjeidemme mukaisesti.
 • Tuotteessa voi olla käytössä tullutta kulumaa.
 • Kankaan pinnassa voi olla tummia pinttyneitä värialueita. Kankaan väri voi olla hieman samentunut.

Tuotteen lähettäminen

REPOMPPA-LÄHETYSLOMAKE

 

Pakkaa tuote huolellisesti. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat tarkat ohjeet tuotteen lähettämiseksi meille Postin kautta. Tuotteen lähettäminen on ilmaista sinulle. Muista pyytää Postin seurantatunnus – emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Vastaanotettuamme tuotteen toimitamme lähetyslomakkeessa jättämääsi sähköpostiosoitteeseen hyvistyshinnaston mukaisen lahjakortin verkkokauppaamme. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden. 

Olemme yhteydessä, mikäli tuote ei täytä joltain osin tämän sivun ohjeita. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus saada lähettämänsä tuote takaisin. Tavoitteenamme on, että kaikki RePomppa tuotteet saavat uuden käyttäjän.

 

Hyvityshinnasto

Myyjä saa tuotteesta täyden hyvityshinnan, kun tuote vastaa antamaamme ohjeistusta. Haluamme, että tuotteen todellinen hyvityssumma on läpinäkyvä, emmekä tästä syystä veloita erikseen posti- tai käsittelykuluja. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, lähettää kuvia ja kysy lisätietoa, jotta saat varmuuden soveltuvasta tuotteesta, laatuluokasta tai hyvityshinnasta ennen tuotteen lähetystä meille.