Tutustu

Pomppa on koirien säänkestävään vaatetukseen erikoistunut kotimainen yritys. Käytännölliset, kestävät ja erinomaisesti istuvat tuotteemme ovat olleet osana koiranomistajien arkea jo yli vuosikymmenen ajan. Haluamme, että jokainen koira nauttii ulkoilusta – säällä kuin säällä!

ALKU

Pompan perustaja Meri Alku valmisti ensimmäiset Pompat omille, agilitya harrastaville koirilleen. Hänen tavoitteenaan oli luoda aikaa ja käyttöä kestävä tuote, joka mahdollistaa koiran rajoittamattoman liikkeen. Näin syntyi klassikkotuote PerusPomppa, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa yleisölle vuonna 2008 agilityn MM-kilpailuissa Helsingissä.

TARKOITUS

Suunnittelutyömme lähtökohtana on käyttäjien tarpeiden huomioiminen. Pomppa on hyvin istuva, säältä suojaava sekä lähes huomaamaton vaate, joka sopii niin seura- kuin harrastuskoirien käyttöön. Koiranomistajille Pomppa on helppo ja nopeasti puettava takki, jonka värikkäät kuosit piristävät ulkoilua harmaallakin säällä.

VASTUU

Valmistamme arjessa kestäviä tuotteita, joiden toimiva ja ajaton design ei vaadi vuosittaista uudistamista. Tämän todistaa asiakkaidemme yhä käytössä olevat, yli kymmenen vuotta sitten hankitut Pompat. Laadukkaiden ja tarkoin valittujen materiaalien ansiosta takit säilyttävät erinomaisesti myös jälleenmyyntiarvonsa.

LUPAUS

Kaiken toimintamme keskiössä on koiran hyvinvointi. Meille koira on rakas perheenjäsen, luotettava treenikaveri sekä korvaamaton työtoveri. Arvostamme koiran älykkyyttä ja lajityypillisiä ominaisuuksia, jotka tuovat iloa ja helpotusta arkeemme. Haluamme toimia esimerkkinä koirien vastuullisessa ja kokonaisvaltaisessa huolenpidossa, koskien terveyttä, koulutuskäytäntöjä sekä yleistä hyvinvointia.

Viimeisimmät uutiset