Huolla Pomppa oikein

Säännöllisesti ja oikeaoppisesti huollettu Pomppa suojaa koiraa parhaalla mahdollisella tavalla – säällä kuin säällä. Laadukkaat materiaalit on luotu kestämään aikaa ja käyttöä, joten hyvin hoidettuna Pompan elinikää saa pidennettyä vuosilla!

 

 

Alusta lähtien tavoitteenamme on ollut valmistaa tuotteita, jotka kestävät sekä aikaa että käyttöä. Pomppa on ollut osa koiranomistajien arkea jo yli vuosikymmenen ajan, mutta tästä huolimatta ensimmäisiä Pomppa-takkeja on yhä nähtävissä asiakkaidemme koirien yllä. Oikein hoidettu Pomppa on pitkäikäinen hankinta, katso alta parhaat vinkkimme tuotteesi hoitoon!

 

PÄIVITTÄINEN HOITO

 

Kuivatus. Pomppa on koiran paras kaveri niin vesi- kuin räntäsateella. Ulkoillessa kastunut takki kannattaa aina kuivata huolella heti käytön jälkeen. Älä siis viikkaa takkia oitis kaappiin tai jätä lattialle odottamaan seuraavaa ulkoilua, vaan ripusta tuote kuivumaan ilmavaan paikkaan. Näin ehkäistään takin rypistyminen sekä epämiellyttävien hajujen syntyminen.

Kuivata Pomppa aina mahdollisimman ilmavasti.

Tahrojen poisto. Takkiin syntyneet tahrat on syytä poistaa heti niiden ilmaannuttua. Kuivata takki ensin huolella, sillä hiekka ja roskat irtoavat kuivasta takista ravistelemalla sekä kevyesti pyyhkimällä. Jäljelle jääneet tahrat voi poistaa paikallisesti vedellä kostutetulla liinalla, käyttäen pesuainetta vain tarvittaessa. Vältä päällikankaan liiallista hankaamista, sillä hankaaminen saattaa kuluttaa kankaan teknisiä ominaisuuksia, kuten vedenhylkivyyttä.

Poista yksittäiset tahrat paikallisesti pesun sijaan.

Hajunpoisto. Kuten kaikkiin koiran varusteisiin, myös takkiin voi ajan kuluessa ilmaantua epämiellyttävää hajua, vaikka näkyvää likaa ei olisikaan. Ei-toivottujen hajujen muodostumista voi ehkäistä tuulettamalla takki säännöllisesti raikkaassa ulkoilmassa. Mikäli tuuletuksesta ei ole apua, voi takin myös pakastaa hajujen poistamiseksi. Laita tällöin tuote muovipussiin ja jätä pussi pakastimeen muutamaksi tunniksi, jolloin hajua aiheuttavat bakteerit tuhoutuvat.

 

HUOLTO TARVITTAESSA

 

Pesu. Vältä takin tarpeetonta pesua. Suuren vedenkulutuksen lisäksi pesut kuluttavat takin kangasta sekä sen teknisiä ominaisuuksia. Mikäli tuote on pestävä pesukoneessa, suosittelemme käyttämään pesupussia, jolla ehkäistään kankaan liiallinen kuluminen. Muista sulkea takin pikalukko, jotta vältät muiden tekstiilien vaurioitumisen.

Pese Pomppa 30 asteen hienopesussa. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Emme suosittele kuivausrummun käyttöä tai silittämistä, sillä lämpö saattaa heikentää kankaan teknisiä ominaisuuksia. Paras tapa kuivattaa Pomppa on ripustaa se ilmavasti raikkaaseen ulkoilmaan. Pesuohjeet ovat löydettävissä pesulapusta takin kauluksen sisältä.

 

Pese Pomppa pesukoneessa vain tarvittaessa.

Viimeistys. Pomppa-takkien päällikangas on viimeistelty vettähylkivällä aineella. Pesukertojen jälkeen pinnan vedenhylkivyys saattaa heiketä ja kangas vaikuttaa kastuessaan märältä. Tästä huolimatta kangas on edelleen täysin vedenpitävää. Kankaan vettä hylkivät ominaisuudet voi palauttaa kotikonstein käyttämällä urheilutarvikeliikkeistä saatavia kyllästysaineita. Noudata aina kyllästysaineen tuotepakkauksesta löytyvää ohjetta.

Korjaus. Pompan laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteet ovat helppoja korjata tarvittaessa. Mikäli tuotteen muovinen pikalukko hajoaa, voi sen vaihtaa ehjään käyttämällä takkiin sopivaa varalukkoa. Huomioithan, että hajonneen lukon päästä riippuen, vaihto saattaa vaatia ompelua.

Hanki uusi pikalukko rikkimenneen tilalle verkkokaupastamme.

Kierrätys. Oikeaoppisesti huollettu Pomppa kestää käytössä vuosia. Ennen kuin päätät heittää rikkinäisen tai kuluneen tuotteen pois, tarkista ensin onko se korjattavissa. Suosittelemme luovuttamaan käytöstä poistuneen takin eteenpäin, esimerkiksi käytettyjen koiratarvikkeiden myyntipalstoilla. Näin Pomppa tuo iloa myös seuraavalle omistajalle!

Pomppa on pitkäikäinen hankinta, kunhan sitä hoitaa oikein! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoa tuotteesi hoidosta tai huollosta.


Muita uutisia