Pomppa Oy

Pomppa on vuonna 2008 perustettu koirien valmisvaatteiden suunnitteluun ja tuotantoon keskittynyt yritys. Pompan päätuote on koiran suojatakki, jonka malli ja kaavoitus eroavat muista markkinoilla olevista perinteisistä koiranvaatteista.

Pomppa koiranvaatteiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koirasta ja koiran tarpeista. Pompan tuotteissa yhdistyvät funktionaalisuus, käytännöllisyys ja istuvuus. Vaatteet suojaavat koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta rajoittamatta kuitenkaan koiran luonnollisia liikkeitä. Lähtökohtana on tarkoituksenmukaisuus – eri sääolosuhteille suunnatut suojatakit palvelevat koiraa parhaimmalla mahdollisella tavalla juuri kyseisissä olosuhteissa. Helppo puettavuus, kestävät materiaalit ja tyylikkäät värit viimeistelevät Pomppa tuotteiden toimivuuden.

”Pomppa” tarkoittaa vanhanaikaista villaista päällystakkia, joka suojasi talvella kylmältä ja kesällä kuumalta. Vaate piti olon mukavana säällä kuin säällä. Samaa ideologiaa noudatetaan myös Pomppa koiranvaatteiden suunnittelussa. Pomppa koiranvaatteet pyrkivät tasapainottamaan ympäristöolosuhteet siten, että säästä huolimatta koira voi aina nauttia liikkumisesta ja ulkoilusta.

Yhteystiedot

Myynti ja asiakaspalvelu

Alexandra Lappalainen
+358 404 180 584
alexandra ( a) pomppa . fi

Tuotekehitys ja toimitusjohtaja

Meri Alku
+358 400 330 633
meri ( a) pomppa . fi

Pomppa Oy
Vaaralankulma 15 B
01230 Vantaa
y-tunnus 2180752-4

Facebook