AVOIMET TYÖPAIKAT

Kiinnostaako ura Pompalla? Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.
Voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen tai hakea työharjoittelupaikkaa.

Pompan toimintaa ohjaa vahva arvopohja, jossa korostuvat koiran hyvinvointi, ehtymätön uteliaisuus ja riemu, toistemme arvostaminen sekä ympäristön kunnioittaminen. Meille on tärkeää, että nämä arvot heijastuvat kaikessa päätöksenteossamme. Jaatko sinä saman arvomaailman kanssamme ja haluaisit työskennellä pienessä, mutta tasaisesti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Kasvun myötä tarvitsemme aika-ajoin joukkoomme uusia osaajia, joten katso alta avoimet työpaikkamme tai hae meille työharjoitteluun.

Avoimet työpaikat


Mikäli meiltä ei juuri tällä hetkellä löydy sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen työhakemuksen sähköpostiosoitteeseen career@pomppa.fiLaitathan sähköpostin otsikoksi ”Avoin hakemus”.

Kiitämme sinua kiinnostuksestasi Pomppaa kohtaan!

Oletko opiskelija, joka haluaa suorittaa työharjoittelunsa kansainvälisesti toimivassa kaupanalan yrityksessä? Tarjoamme mahdollisuuksia palkalliseen tai palkattomaan harjoitteluun eri ammattiryhmien opiskelijoille. Harjoittelun yksityiskohdista sovitaan harjoittelukohtaisesti. Tavoitteenamme on tarjota harjoittelijalle opettava ja innostava työkokemus, joka tukee opiskelijan uratavoitteita.

Mikäli olet kiinnostunut, olethan hyvissä ajoin ennen työharjoittelujakson alkamista yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen career@pomppa.fiLaitathan sähköpostin otsikoksi ”Työharjoittelu”.

Olemme myös kiinnostuneita kuulemaan yhteistyöehdotuksia opinnäytetyöhön tai erilaisiin kehitysprojekteihin liittyen.


Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan sähköpostin career@pomppa.fi kautta tulleet työpaikkahakemukset ellei ilmoituksessa toisin mainita. Käsittelemme hakemuksia ja niissä olevia henkilötietoja EU:n tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää tästä.

Lähettämällä avoimen hakemuksen tai hakemalla työharjoittelupaikkaa, hyväksyt että tietojasi säilytetään järjestelmässämme ja että saatamme käyttää tietojasi yrityksemme rekrytointitarkoituksissa. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot lähettämällä pyynnön osoitteeseen career@pomppa.fi.