Suojaudu sateelta, tuulelta ja kuralta! 💦 Valikoimastamme löydät kaksi erilaista sadetakkia: SadePomppa on sileävuorinen ja ohut sadetakki ympärivuotisiin seikkailuihin. Karvavuorinen KevytPomppa on astetta lämpimämpi sadetakki, joka sopii välikauden kylmänkosteaan säähän.

6 tuotetta

 • SadePomppa

  SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. SadePomppaa voi käyttää myös kuoritakkina yhdessä JumppaPompan kanssa. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Pompan keltaisen värinen kevytpomppa-takki koiralle.

  KevytPomppa

  KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Ale!

  KevytPomppa Outlet

  KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin.
 • Valjasaukko Koiran plumin värinen sadetakki koiralle.

  SadePomppa valjasaukolla

  UUTTA: SadePomppa saatavilla nyt valjasaukolla! SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Ale!

  SadePomppa Outlet

  SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. SadePomppaa voi käyttää myös kuoritakkina yhdessä JumppaPompan kanssa.
 • Valjasaukko Pompan graphiten harmaa kevytpomppa-takki valjasaukolla koiralle.

  KevytPomppa valjasaukolla

  UUTTA: KevytPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.