19 tuotetta

 • Pompan aurora kuosinen JumppaPomppa-paita koiralle.

  JumppaPomppa

  JumppaPomppa on joustava ja monipuolinen koiran lämpöpaita. Pehmeän fleecen sekä kestävän lämpötrikoon yhdistelmä sopii ympärivuotiseen käyttöön.
 • Pompan cosmos-kuosin PerusPomppa-takki koiralle.

  PerusPomppa

  PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Pompan limen värinen kevytpomppa-takki koiralle.

  KevytPomppa

  KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Ale! Pompan ruskean värinen JumppaPomppa-paita koiralle.

  JumppaPomppa Outlet

  JumppaPomppa on joustava ja monipuolinen koiran lämpöpaita. Pehmeän fleecen sekä kestävän lämpötrikoon yhdistelmä sopii ympärivuotiseen käyttöön.
 • Koiran keltaisen värinen sadetakki koiralle.

  SadePomppa

  SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. SadePomppaa voi käyttää myös kuoritakkina yhdessä JumppaPompan kanssa. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Koiran harmaan värinen talvitakki koiralle.

  ToppaPomppa

  Koiran toppatakki ToppaPomppa on lämmin ja suojaava talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Toppatakin vedenpitävä pintakangas, paksu teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koirasi lämpimänä purevassakin pakkasviimassa. Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Uutta: Valjasaukko

  PerusPomppa valjasaukolla

  UUTTA: PerusPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Ale!

  KevytPomppa Outlet

  KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin.
 • Ale! Pompan kartta kuosinen PerusPomppa-takki koiralle.

  PerusPomppa Outlet

  PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta.
 • Uutta: Valjasaukko Pompan graphiten harmaa kevytpomppa-takki valjasaukolla koiralle.

  KevytPomppa valjasaukolla

  UUTTA: KevytPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Uutta: Valjasaukko Lämmin limen värinen koiran talvitakki ToppaPomppa valjasaukolla

  ToppaPomppa valjasaukolla

  UUTTA: ToppaPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! Koiran toppatakki ToppaPomppa on lämmin ja suojaava talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Toppatakin vedenpitävä pintakangas, paksu teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koirasi lämpimänä purevassakin pakkasviimassa. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko. Valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Ale!

  SadePomppa Outlet

  SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. SadePomppaa voi käyttää myös kuoritakkina yhdessä JumppaPompan kanssa.
 • Varalukko Pompan koiran takkeihin.

  Varalukko

  Pidennä tuotteen käyttöikää vaihtamalla rikkoutuneen pikalukon tilalle uusi. Varalukon koko valitaan takin koon mukaan. Huomioithan, että uusi varalukko ei välttämättä sovi yhteen takkisi vanhan lukon kanssa. Suosittelemme tällöin vaihtamaan lukon kokonaan, vaikka lukosta vain toinen puoli olisi rikkoutunut.
 • Uutta: Valjasaukko Koiran limen värinen sadetakki koiralle.

  SadePomppa valjasaukolla

  UUTTA: SadePomppa saatavilla nyt valjasaukolla! SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Ympäristöystävällinen Guppyfriend pesupussi

  Pesupussi

  Ympäristöystävällinen GUPPYFRIEND® -pyykkipussi, joka auttaa vähentämään mikromuovijätettä! Pussi estää mikromuovien ajautumista vesistöihin, jonka lisäksi se suojaa vaatteita kulumiselta ja nyppyyntymiseltä pyykinpesun yhteydessä.
 • Second hand

  Toppa RePomppa #62052, koko 65

  Koiran toppatakki ToppaPomppa on muhkea ja peittävä talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Toppatakin vedenpitävä pintakangas, paksu teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koirasi tehokkaasti lämpimänä purevassakin pakkasviimassa.
  • Tuote on uudenveroinen
  • Kuntoluokka: 1-luokka