Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä toimituksesta, kunhan palautettavan tuote on käyttämätön ja pesemätön. Tilatun takin mukana tulee ohjeet miten toimia palautuksen/vaihdon kanssa.

Pitääkö Pomppa vettä?

Kaikki Pomppien pintakankaat ovat vedenpitäviä kestäen vähintään 5000mm vesipilaritestin.

Miten Pomppa sopii poikakoiralle?

Pompalla ei ole erikseen narttujen ja urosten malleja. Takin mahakappaleen suunnittelussa tärkein arvo on peittävyys ja vyötärökiinnityksen merkitys takin tärkeimpänä paikoillaan pitäjänä. Mitä taaemmaksi mahakappale yltää sitä parempi. Tytöillä se saa tulla ihan takajalkoihin asti ja onneksi pojilla on tyttöjä enemmän rintakehää, jonka takia mahakappale ylettää juuri sen kriittisen mitan lyhyemmälle.

Voinko saada erikoisen malliselle koiralleni Pompan mittojen mukaan?

Pomppa on sarjatyönä valmistettava valmisvaate. Kannattaa kuitenkin kokeilla jos Pompan valikoimasta löytyisi sopiva takki. Monesti ne joille ei ikinä löydy sopivaa takkia, yllättyvät iloisesti Pompan kohdalla.

Minkä mallin valitsen?

Lähtökohtana on tarkoituksenmukaisuus – eri sääolosuhteille suunnatut suojatakit palvelevat koiraa parhaimmalla mahdollisella tavalla juuri kyseisissä olosuhteissa. Mallia valitessa täytyy selvittää millaiseen käyttöön takkia tarvitsee ja millainen lämmöntarve koiralla on. SadePomppa ei lämmitä yhtään, joten se kannattaa valita lämpimämpiin sadesäihin tai jos koiralla on lämmin turkki joka halutaan suojata kastumiselta. ToppaPomppa on todellakin paksu, se on oikea valinta kun halutaan mahdollisimman lämmin takki koiralle treenien väliajoille tai autossa odotteluun, lenkkeilyyn se saattaa olla jo liikaa. PerusPomppa on näiden väliltä ja toimii siis koleasta sadesäästä aina paukkupakkasilla lenkkeilyyn.

Voinko käyttää valjaita Pompan kanssa?

Pompan kanssa voi käyttää valjaita, mutta se vaatii valjaiden säätöä isommalle tai alunperinkin väljät valjaat. Pompan selässä ei ole aukkoa valjaiden kytkemiseen takin alle, koska takin suojaavuus kärsisi siitä. Valjaat on siis puettava Pompan päälle. Yleisimmin voisi sanoa, että T-mallin valjaat sopivat todennäköisemmin kuin Y-malliset, mutta molempia voi käyttää kunhan säätää oikein.

Miten Pomppa sopii mäyräkoiralle?

Pomppa sopii mäyräkoiralle ihan siinä missä samanmalliselle pidempijalkaisellekin koiralle. Koko valitaan selän mitan mukaan, koska selän peittäminen on takin tarkoitus. Pompan on suunniteltu peittämään mahdollisimman hyvin kaikki koiran isot lihakset, matalajalkaisilla koirilla se tarkoittaa, että myös takki ulottuu matalalle. ToppaPompan reilut “helmat” saattavat osua jopa maahan, mutta Perus- ja SadePompassa näin ei yleensä sopivan kokoisen takin kanssa käy.

Ryhtyisinkö Pompan jälleenmyyjäksi?

Pomppa on aina kiinnostunut uusista yhteistyökumppaneista. Laita viestiä meri ( at )pomppa.fi tai soita 0400 330633 niin jutellaan asiasta.