Usein kysyttyä

Voit löytää vastauksen kysymykseesi näistä

Tilaaminen

Vaihto ja palautus

Tuotteet

 • Pitääkö Pomppa vettä?

  Kaikkien Pomppa-takkien kankaat ovat vedenpitäviä sekä vettä hylkivällä aineella käsiteltyjä. Takkien vesipilariarvo on 5 000 mm. Huomioithan, että JumppaPompan selkäosa on valmistettu joustavasta plyysineuloksesta, eikä täten pidä vettä.

 • Miten Pomppa sopii poikakoiralle?

  Kaikki Pomppa-tuotteet sopivat niin uros- kuin narttukoirille. Takin vatsakappaleen tulee yltää mahdollisimman pitkälle, jotta se suojaa koiran vatsaa mahdollisimman hyvin. Nartuilla se yltää jopa takajalkoihin asti, mutta urosten suuremman rintakehän ansiosta, vatsakappale jättää juuri sopivasti tilaa sille kriittiselle mitalle.

 • Voinko tilata koiralleni Pompan omien mittojen mukaan?

  Pomppa on sarjatyönä valmistettava valmisvaate, joten tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista saada omien mittojen mukaisina. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan, mikäli Pompan valikoimasta löytyisikin sopiva tuote. Ne monet, jotka harvoin löytävät sopivia vaatteita koirilleen, yllättyvät iloisesti Pomppaa sovittaessa!

 • Minkä mallin valitsen?

  Lähtökohtana on tarkoituksenmukaisuus. Mallia valitessa tulee selvittää tuotteen käyttöolosuhteet sekä koiran lämmöntarve. 

  • SadePomppa on ideaalinen valinta sadesäähän. Se sopii ympärivuotiseen käyttöön paksuturkkiselle koiralle, jonka turkkia halutaan suojata kastumiselta. Lyhytkarvaiselle koiralle takki sopii leutoon sadesäähän.
  • KevytPomppa on oiva välikausitakki. Erinomainen kirpeään syysviimaan tai keväisen koleaan sadesäähän.
  • PerusPomppa on lämmin yleistakki. Paksuturkkiselle koiralle se sopii talvitakiksi, lyhytkarvaisille se on erinomainen vaihtoehto kolmen vuodenajan käyttöön.
  • ToppaPomppa on suuri ja muhkea talvitakki, joka sopii niin autossa odotteluun, treenien väliajoille kuin lenkkeilyyn paukkupakkasilla.
 • Voinko käyttää valjaita Pompan kanssa?

  Pomppa-tuotteiden kanssa voi käyttää valjaita. Tällöin valjaat tulee pukea takin päälle, sillä takkien selässä ei ole erikseen valjasaukkoa, jotta tuotteen suojaavuus ei kärsisi. Suosittelemme myös säätämään valjaita hieman väljemmälle, jotta takki ei purista tai tunnu epämiellyttävältä koiran päällä.

 • Miten Pomppa sopii mäyräkoiralle?

  Pomppa sopii erinomaisesti mäyräkoiralle sekä muille matalajalkaisille koirille. Kuten tavallisesti, oikea koko valitaan koiran selänpituuden mukaan. Matalajalkaisilla koirilla takin helmat laskeutuvat normaalia alemmas, joten suosittelemme valitsemaan joko Jumppa-, Sade-, Kevyt- tai PerusPompan. ToppaPompan runsaat helmat saattavat ylettää maahan asti.

 • Ryhtyisinkö Pompan jälleenmyyjäksi?

  Pomppa on aina kiinnostunut uusista yhteistyökumppaneista. Ota yhteyttä noora@pomppa.fi tai soita +358 40 591 4494 niin jutellaan!