RePomppa

RePomppa-valikoimasta löydät käytettyjä Pomppa-koiranvaatteita. Korkea laatu ja ajattomuus mahdollistaa tuotteillemme pitkän, jopa yli koiraniän kestävän elämän. Toiveemme on, että jokainen Pomppa pysyy käytössä elinkaarensa loppuun asti, jolloin tuote voi parhaimmillaan ilahduttaa useampaankin omistajaa elinikänsä aikana.

Jokainen RePomppa-koiranvaate on käynyt läpi tarkastus- ja hyväksymisprosessimme, joten voit olla varma, että tuotteet ovat ehjiä ja vastaavat kuntoluokitustamme. RePomppa-tuotteiden ostaminen on tällä hetkellä mahdollista Suomen lisäksi ainoastaan Euroopan unionin jäsenmaissa.

Tutustu tämänhetkiseen valikoimaamme alta tai anna käytetylle Pompallesi uusi elämä jonkun toisen nelijalkaisen lempivaatteena. Lue lisää käytetyn tuotteen myymisestä täältä.

RePomppa-tuotteiden ostaminen on tällä hetkellä mahdollista Suomen lisäksi ainoastaan Euroopan unionin jäsenmaissa. RePomppa tuotteet eivät ole myytävänä jälleenmyyjille.

RePomppa-tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Voit lukea lisää Tilaus- ja Toimitusehdoistamme.

Anna käytetylle Pompallesi uusi elämä jonkun toisen nelijalkaisen lempivaatteena. Lue lisää käytetyn tuotteen myymisestä täältä.