Pysy lämpimänä paukkupakkasilla! ❄️ Valikoimastamme löydät kaksi erilaista talvitakkia: PerusPompan vedenpitävä päällikangas ja lämmin teddyvuori sopivat kylmään ja kosteaan säähän. ToppaPomppa sisältää lisäksi vielä vanutäytteen, joka eristää kylmää tehokkaasti.

5 tuotetta

 • Pompan cosmos-kuosin PerusPomppa-takki koiralle.

  PerusPomppa

  PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Takin vedenpitävä pintakangas sekä pehmeä teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta. Lue lisää… Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Koiran sinisen värinen talvitakki koiralle.

  ToppaPomppa

  ToppaPomppa on lämmin ja suojaava koiran talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Kestävä päällikangas, pehmeä teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koiran lämpimänä purevassakin pakkasviimassa. Lue lisää… Huom, tässä tuotteessa ei ole valjasaukkoa. Valjasaukollisen version löydät täältä.
 • Valjasaukko

  PerusPomppa valjasaukolla

  UUTTA: PerusPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Ale! Pompan kartta kuosinen PerusPomppa-takki koiralle.

  PerusPomppa Outlet

  PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta.
 • Valjasaukko Lämmin limen värinen koiran talvitakki ToppaPomppa valjasaukolla

  ToppaPomppa valjasaukolla

  UUTTA: ToppaPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! Koiran toppatakki ToppaPomppa on lämmin ja suojaava talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Toppatakin vedenpitävä pintakangas, paksu teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koirasi lämpimänä purevassakin pakkasviimassa. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko. Valjasaukottoman version löydät täältä.