4 tuotetta

 • Valjasaukko Koiran plumin värinen sadetakki koiralle.

  SadePomppa valjasaukolla

  UUTTA: SadePomppa saatavilla nyt valjasaukolla! SadePomppa on kevyt ja kestävä koiran sadetakki, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sadetakin vedenpitävä päällikangas sekä ohut vuori ovat parhaimmillaan sateisella ja tuulisella säällä. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Valjasaukko

  PerusPomppa valjasaukolla

  UUTTA: PerusPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! PerusPomppa on paksu ja lämmin koiran talvitakki kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Tämän lämpötakin vedenpitävä pintakangas sekä muhkea teddyvuori suojaavat koiraa niin vesi-, räntä- kuin lumisateelta. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Valjasaukko Pompan graphiten harmaa kevytpomppa-takki valjasaukolla koiralle.

  KevytPomppa valjasaukolla

  UUTTA: KevytPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! KevytPomppa on monipuolinen välikausitakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä. Takin vedenpitävä pintakangas sekä lämmin karvaneulosvuori ovat oiva valinta syksyn ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko, valjasaukottoman version löydät täältä.
 • Valjasaukko Lämmin limen värinen koiran talvitakki ToppaPomppa valjasaukolla

  ToppaPomppa valjasaukolla

  UUTTA: ToppaPomppa saatavilla nyt valjasaukolla! Koiran toppatakki ToppaPomppa on lämmin ja suojaava talvitakki erityisen kylmiin olosuhteisiin. Toppatakin vedenpitävä pintakangas, paksu teddyvuori sekä eristävä vanutäyte pitävät koirasi lämpimänä purevassakin pakkasviimassa. Huom, tässä tuotteessa on valjasaukko. Valjasaukottoman version löydät täältä.