Haluamme, että jokaisella koiralla olisi sopiva ja toimiva takki. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tuotteistamme, lähetä meille sähköpostia store@pomppa.fi.

Kaikilla tilaamillanne tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tarkistathan tuotteen istuvuuden ennen tuotelappujen irrottamista. Tuotelappujen tulee olla kiinni palautettavassa tuotteessa.

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla ei ole suoraa vaihtomahdollisuutta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, palauta se alla olevien palautusohjeidemme mukaisesti ja tee uusi tilaus verkkokaupastamme.

1 ) Siisti takista mahdolliset sovituksen jäljet

Palautettavan tuotteen tulee olla karvaton, käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen. Mikäli vastaanotamme palautuslähetyksen, joka ei ole myyntikuntoinen, meillä on oikeus olla hyväksymättä palautusta tai veloittaa tuotteesta sen arvon alenema.

2 ) Pakkaa palautettava tuote hyvin ja lisää lähetyslista mukaan pakettiin

Voit palauttaa tuotteen samassa paketissa, kuin missä sen vastaanotit. Pakkaathan mukaan myös tilauksen mukana saamasi lähetyslistan, jotta tiedämme kenen palautus on kyseessä.

3 ) Täytä alla oleva sähköinen palautuslomake ja palauta paketti alkuperäisen toimitustavan mukaan

Täytä alla oleva sähköinen palautuslomake, niin saat viimeisessä kohdassa ohjeet asiakaspalautuksen lähettämiseen. Voit palauttaa verkkokaupasta ostetut tuotteet Suomessa kerran veloituksetta. Muista ottaa kuitti palautuksesta ja säilyttää se, kunnes palautuksesi on käsitelty.

4 ) Saat meiltä viestin, kun palautuksesi on vastaanotettu ja käsitelty

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.


Palautuslomake