RePomppa

RePomppa – käytetyt koiran vaatteet Pompalta

RePomppa-valikoimastamme löydät Pomppa-tuoteperheen käytettyjä koiran vaatteita. Jos siis etsit laadukasta käytettyä koiran takkia, tutustu RePomppa-tarjontaan!

Korkea laatu ja ajattomuus mahdollistaa tuotteillemme pitkän, jopa yli koiraniän kestävän elämän. Toiveemme onkin, että jokainen Pomppa pysyy käytössä elinkaarensa loppuun asti, jolloin tuote voi parhaimmillaan ilahduttaa useampaa omistajaa elinikänsä aikana. 

Jokainen RePomppa-koiranvaate on käynyt läpi tarkastus- ja hyväksymisprosessimme, joten voit olla varma, että tuotteet ovat ehjiä ja vastaavat kuntoluokitustamme. Käytetty, mutta siisti ja hyväkuntoinen koiran takki on myös vastuullinen valinta. RePomppa-tuotteiden ostaminen on tällä hetkellä mahdollista Suomen lisäksi ainoastaan Euroopan unionin jäsenmaissa.

Tutustu tämänhetkiseen käytettyjen koiran vaatteiden valikoimaamme alempana tai anna käytetylle Pompallesi uusi elämä jonkun toisen nelijalkaisen lempivaatteena. Lue lisää käytetyn tuotteen myymisestä täältä.

RePomppa-tuotteiden ostaminen on tällä hetkellä mahdollista Suomen lisäksi ainoastaan Euroopan unionin jäsenmaissa. RePomppa tuotteet eivät ole myytävänä jälleenmyyjille.

RePomppa-tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Voit lukea lisää Tilaus- ja Toimitusehdoistamme.

Anna käytetylle Pompallesi uusi elämä jonkun toisen nelijalkaisen lempivaatteena. Lue lisää käytetyn koiran takin myymisestä täältä.