LÄHETTILÄSHAKU ON KÄYNNISTYNYT

Oletko sinä seuraava Pompassador?

Oletko intohimoinen sisällöntuottaja, inspiroiva kirjoittaja tai innokas videokuvaaja? Ehkäpä olet harrastuskenttien tosiaktiivi, luontoa rakastava seikkailijasielu tai ehkäpä vain satut tuntemaan koiramaailman kuin omat taskusi. Mikäli vastasit KYLLÄ edes kerran, saatat olla etsimämme!

Haemme useita motivoituneita koiraihmisiä liittymään Pomppa-tiimiimme brändilähettiläiksi kauden 23-24 ajalle (syys 2023 – touko 2024). Pompassador-lähettiläänä saat koirallesi testiin ja käyttöön useita Pomppa-tuotteita. Lisäksi kausi pitää sisällään rutkasti hauskaa ja monipuolista toimintaa somessa, johon lähettiläillämme on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Vastineeksi odotamme innolla kuulevamme pomppamaisia terveisiä sekä tuotearvosteluja ja -julkaisuja lähettiläskauden aikana. Koostuupa laumasi sitten yhdestä tai useammasta koirasta, olet tervetullut hakemaan lähettilääksi!

Kuinka haen Pompassador-lähettilääksi?

Se on helppoa! Täytä vain oheinen lomake ja lähetä se 1.9.2023 mennessä. Käymme hakemukset läpi hakuajan päätyttyä ja julkistamme kauden uudet brändilähettiläät syyskuun aikana Pompan Instagram ja Facebook -tileillä. Onnea matkaan ♥

Hakulomake

    Instagram käyttäjänimi* Muiden sometilien käyttäjänimet Sähköposti* Sijainti* Koirasi nimi Koirasi rotu Kerro meille hieman itsestäsi ja koirastasi/koiristasi! Miten kuulit ensimmäisen kerran Pompasta? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Pomppa-tuotteista?


    Lopuksi, lisää valitsemasi kuva teistä! Lataa enintään 3 kuvaa tiedostokooltaan enintään 3 Mt.