Cosmos-kuosin tarina

Pomppa haluaa luoda värikkäitä ja eloisia vaatteita koirille. Cosmos-kuosi ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta vuoden pimeinpinäkään aikoina.


Kauden odotettu uutuuskuosi Cosmos on syntynyt kuvittaja Johanna Rautiaisen kynästä. Uuden kuosin suunnittelu polkaistiin käyntiin jo vuoden 2021 keväällä, jolloin kuosille lähdettiin etsimään kuvittajaa. Johannan persoonallinen kuvitustyyli sopi täydellisesti Pompan värikkääseen ja leikkisään brändiin, ja näin yhteistyö sai alkunsa. Yhteisenä tavoitteena oli luoda jotain uutta, ainutlaatuista sekä herkullisen värikästä.

Cosmos-kuosi tuo iloa ja väriä syksyn harmauteen.

Inspiraation Johanna löysi syksyn pimenevistä illoista. – Cosmos-kuosia suunnitellessa päällimmäinen ajatus oli tavoittaa ilon tunne – että syksyn pimeillä keleillä valmis tuote voisi tuoda iloa ja valoa ympärilleen, tehdä ulkoilulenkistä kurankin keskellä värikkään, Johanna kertoo.

Yhteistyön tuloksena syntyi uutuuskuosi Cosmos, jonka leimuavat väripirskahdukset viimeistelevät kosmisen kokonaisuuden. – Kuosissa tuikkii tuhannet tähdet muodostaen värialueita, kuin suuren kosmoksen. Kuosi on suunniteltu niin, että pienemmissä tuotteissa korostuu yksittäiset väripallot, kun taas isommassa näkee paremmin värialueiden suunnan ja virran, Johanna kuvailee.

Kuosin ainutlaatuisuus on myös sen elävyydessä, sillä kuosin koosta johtuen värien sijoittelu takeissa vaihtelee. Jokainen Cosmos-tuote on siis ainoaa laatuaan.

Lopputulos ylitti kaikki odotukset ja Cosmos-kuosi otettiin innokkaasti vastaan kauden lanseerauksen yhteydessä. Uutuuskuosi tulee näkymään tulevina vuosina tuhansien koiran yllä ympäri maailman!