Uusi toimitusjohtaja Pompalle

Noora Eerikäinen on nimetty Pompan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2023 alkaen.


Pompan tiimissä puhaltavat uudet tuulet. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Noora Eerikäinen, joka aloittaa roolissaan 1.6.2023 alkaen.

Noora siirtyy toimitusjohtajan rooliin talon sisältä. Hän on työskennellyt Pomppa Oy:ssä vuodesta 2018 lähtien ja on tänä aikana toiminut sekä myynti- ja markkinointipäällikön että kehityspäällikön rooleissa. – Olen ollut Pompan tarinassa mukana yli viisi vuotta ja tunnen yrityksen ja sen toiminnan kuin omat taskuni, Noora kuvailee.

– Toimitusjohtajan rooli tuntuu luontevalta siirtymältä yrityksen sisällä. Edeltäjäni Minna Hyrsky on tehnyt hienoa työtä yrityksen ensimmäisenä ulkopuolisena toimitusjohtajana, ja tästä minun on hyvä jatkaa nostamalla Pompan tarina uudelle tasolle yhdessä upean tiimin kanssa, Noora lisää.

Myös Pompan omistaja Meri Alku on tyytyväinen valintaan. – Koen, että Nooran asettuminen Pompan toimitusjohtajan rooliin on ainoa oikea jatkumo tarinallemme, hän kertoo.

UUDEN AJAN KYNNYKSELLÄ

Pomppa Oy täytti juuri 15 vuotta ja yritys seisoo nyt uuden ajan kynnyksellä monella tapaa. Haastavasta maailmantilanteesta huolimatta Noora ja Meri näkevät Pompan tulevaisuuden erittäin positiivisena – Valikoiman, digitaalisuuden ja jakelukanavien edelleenkehittäminen tuo meille valtavasti mahdollisuuksia. Työtä siis riittää, mutta jokainen ponnistus vie meitä oikeaan suuntaan, Noora ja Meri kiteyttävät.

Lisätietoja saat halutessasi:

Noora Eerikäinen
Toimitusjohtaja
noora@pomppa.fi
+358 40 591 4494

Meri Alku
Omistaja & suunnittelija
meri@pomppa.fi
+358 40 033 0633