was successfully added to your cart.

Ostoskori

Vuosien mittaan olemme saaneet palautetta siitä, että keskikokoisten koirien takkikoot muuttuvat liian isoin harppauksin. Tänä vuonna päätimme vastata toiveisiin ja jatkossa tarjoamme paremmin vaihtoehtoja keskikokoisille koirille!

Miten koot sitten alun perin päätettiin? – Kaikki alkoi, kun halusin tehdä täydellisen takin löwchenilleni Kiralle. Lopputuloksena oli Pompan ensimmäinen prototyyppi, ja sen koko oli 37. Koko 45 syntyi kun muokkasin prototyyppiä silloiselle toiselle koiralleni, villakoira Piipalle, Pompan omistaja ja suunnittelija Meri Alku kertoo.

– Muut koot kehittyivät ensimmäisten ympärille, kun aloin tehdä Pomppia muillekin koirille. Yrityksen perustamisen aikaan kokovalikoima oli vakiintunut ja samanlaisena se säilyi tähän asti. Vuosien varrella vain äärikokoja, niitä ihan pieniä ja suuren suuria, on vähäisen kysynnän vuoksi jätetty pois, Meri jatkaa.

Kokotaulukon uudistuksessa keskikokojen nimet muuttuvat, muutokset kokojen välillä pienenevät ja yksi koko tulee lisää. Koot 41, 45, 50 ja 55 poistuvat ja tilalle tulevat uudet koot: 40, 44, 48, 52 ja 56. Uudistettu kokotaulukko palvelee nyt paremmin Pompan asiakaskuntaa!

UUDISTETTU KOKOTAULUKKO

25 28 31 34
37 40 44 48
52 56 60 65
70 75 80 85

 

Pompan vaatteiden koko määrittyy koiran selän pituuden mukaan. Mittaa koirasi niskasta hännän tyveen, ja tarkista taulukosta lähin mittataustulosta vastaava koko. Tarkemman ohjeen koiran mittaukseen löydät täältä.