Pompan kokotaulukko uudistuu

Saadun palautteen perusteella keskikokoisten koirien kokotaulukko muuttuu liian suurin harppauksin. Toiveisiinne on vastattu ja uudistimme kokotaulukon!

Miten koot sitten alun perin päätettiin? – Kaikki alkoi, kun halusin tehdä täydellisen takin löwchenilleni Kiralle. Lopputuloksena oli Pompan ensimmäinen prototyyppi, ja sen koko oli 37. Koko 45 syntyi kun muokkasin prototyyppiä silloiselle toiselle koiralleni, villakoira Piipalle, Pompan omistaja ja suunnittelija Meri Alku kertoo.

– Muut koot kehittyivät ensimmäisten ympärille, kun aloin tehdä Pomppia muillekin koirille. Yrityksen perustamisen aikaan kokovalikoima oli vakiintunut ja samanlaisena se säilyi tähän asti. Vuosien varrella vain äärikokoja, niitä ihan pieniä ja suuren suuria, on vähäisen kysynnän vuoksi jätetty pois, Meri jatkaa.

Kokotaulukon uudistuksessa keskikokojen nimet muuttuvat, muutokset kokojen välillä pienenevät ja yksi koko tulee lisää. Koot 41, 45, 50 ja 55 poistuvat ja tilalle tulevat uudet koot: 40, 44, 48, 52 ja 56. Uudistettu kokotaulukko palvelee nyt paremmin Pompan asiakaskuntaa!

Uudistetun kokotaulukon löydät täältä.