Usein kysyttyä

Voit löytää vastauksen kysymykseesi näistä

Tilaaminen

Vaihto ja palautus

Tuotteet

 • Pitääkö Pomppa vettä?

  Kaikkien Pomppa-takkien kankaat ovat vedenpitäviä sekä vettä hylkivällä aineella käsiteltyjä. Takkien vesipilariarvo on 5 000 mm. Huomioithan, että JumppaPompan selkäosa on valmistettu joustavasta plyysineuloksesta, eikä täten pidä vettä.

 • Saako Pompan pestä?

  Oikeaoppinen hoito ja huolto lisää tuotteen käyttövuosia. Noudata aina takin sisäpuolelta löytyvän pesulapun ohjeita huolellisesti. Pese takki ohjeen mukaisesti 30 asteen hienopesussa ja vältä käyttämästä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Emme myöskään suosittele linkoamaan tai silittämään takkia. 

  Suosittelemme välttämään takin tarpeetonta pesua. Suuren vedenkulutuksen lisäksi pesut kuluttavat takin kangasta sekä pinnoitetta. Mikäli takissa ei ole näkyvää likaa tai roskaa, kokeile ensisijaisesti tuulettaa tuote ulkona tai laittaa se pakastimeen päästäksesi eroon mahdollisista hajuista.

 • Miten Pomppa sopii poikakoiralle?

  Kaikki Pomppa-tuotteet sopivat niin uros- kuin narttukoirille. Takin vatsakappaleen tulee yltää mahdollisimman pitkälle, jotta se suojaa koiran vatsaa mahdollisimman hyvin. Nartuilla se yltää jopa takajalkoihin asti, mutta urosten suuremman rintakehän ansiosta, vatsakappale jättää juuri sopivasti tilaa sille kriittiselle mitalle.

 • Miten Pomppa sopii mäyräkoiralle?

  Pomppa sopii erinomaisesti mäyräkoiralle sekä muille matalajalkaisille koirille. Kuten tavallisesti, oikea koko valitaan koiran selänpituuden mukaan. Matalajalkaisilla koirilla takin helmat laskeutuvat normaalia alemmas, joten suosittelemme valitsemaan joko Jumppa-, Sade-, Kevyt- tai PerusPompan. ToppaPompan runsaat helmat saattavat ylettää maahan asti.

 • Voinko tilata koiralleni Pompan omien mittojen mukaan?

  Pomppa on sarjatyönä valmistettava valmisvaate, joten tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista saada omien mittojen mukaisina. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan, mikäli Pompan valikoimasta löytyisikin sopiva tuote. Ne monet, jotka harvoin löytävät sopivia vaatteita koirilleen, yllättyvät iloisesti Pomppaa sovittaessa!

 • Minkä mallin valitsen?

  Lähtökohtana on tarkoituksenmukaisuus. Mallia valitessa tulee selvittää tuotteen käyttöolosuhteet sekä koiran lämmöntarve. Tutustu blogijulkaisuumme: Minkä takin valitsen koiralleni?

 • Voinko käyttää valjaita Pompan kanssa?

  Pomppa-tuotteiden kanssa voi käyttää valjaita. Tällöin valjaat tulee pukea takin päälle, sillä takkien selässä ei ole erikseen valjasaukkoa, jotta tuotteen suojaavuus ei kärsisi. Suosittelemme myös säätämään valjaita hieman väljemmälle, jotta takki ei purista tai tunnu epämiellyttävältä koiran päällä.

 • Missä Pompat valmistetaan?

  Pompan taival on alkanut Suomesta vuonna 2008, mutta kasvavan kysynnän myötä tuotanto siirrettiin Viroon seuraavana kautena. Kansainvälisten markkinoiden avauduttua ja kysynnän kasvun jatkuessa, siirtyi tuotanto vaiheittain Kiinaan vuosina 2016-2020. Tänä päivänä työtä Pomppien eteen tehdään Suomen lisäksi Japanissa (teddyvuori), Taiwanissa (materiaalit) sekä Kiinassa (materiaalit ja tuotanto). Pidämme erittäin tärkeänä, että tehtaamme Kiinassa toimivat arvojamme noudattaen. Henkilökohtaisilla tehdasvierailuilla, tiiviillä kontaktilla yhteyshenkilöihimme sekä tuotannon laaduntarkkailulla varmistamme tehtaidemme eettiset toimintatavat.

  Tuotteiden pitkä käyttöikä on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme, jonka varmistamme suunnittelemalla tuotteet sekä valitsemalla niissä käytettävät materiaalit itse. Tämän lisäksi edellytämme virheetöntä ompelujälkeä tehtailtamme. Valmistamme arjessa kestäviä tuotteita, joiden toimiva ja ajaton design ei vaadi vuosittaista uudistamista. Tämän todistaa asiakkaidemme yhä käytössä olevat, yli kymmenen vuotta sitten hankitut Pompat. Laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteemme säilyttävät erinomaisesti myös jälleenmyyntiarvonsa käytettyjen koirantakkien markkinoilla.

 • Ryhtyisinkö Pompan jälleenmyyjäksi?

  Pomppa on aina kiinnostunut uusista yhteistyökumppaneista. Ota yhteyttä sales@pomppa.fi tai soita +358 50 502 0165 niin jutellaan!