1. Tilaaminen

Käsittelemme tilaukset normaalisti 1-3 arkipäivässä. Katso tilaus- ja toimitusehtomme.

Tilauksen muutoksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme store@pomppa.fi tai +358 50 502 0165 mahdollisimman pian.

Tilauksen voi peruuttaa kuluitta ennen kuin tilaus on lähetetty. Otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme store@pomppa.fi tai +358 50 502 0165 mahdollisimman pian.  Mikäli paketti on jo ehditty lähettää, on asiakkaan noudatettava normaaleja palautuskäytäntöjä tilauksensa kanssa.

Emme valitettavasti yhdistä tilauksia. Tilauksien yhdistäminen ruuhkauttaa toimitusta ja näin ollen pidentää kaikkien tilausten toimitusaikoja.

Pahoittelemme tilannetta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme  store@pomppa.fi tai +358 50 502 0165 mahdollisimman pian tilanteen korjaamiseksi.

Mikäli haluat tuotteen menevän suoraan lahjan saajalle, voit laittaa toimitusosoitteeksi suoraan vastaanottajan. Huomioithan, että paketin noutoilmoitus tulee siihen puhelinnumeroon, joka tilauksen yhteydessä on annettu.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme store@pomppa.fi tai +358 50 502 0165, jotta voimme selvittää missä on vika.

2. Vaihto ja palautus

Palauttaaksesi tuotteen täytä sähköinen palautuslomake sivuillamme täällä palautuslomake ja postita tuote lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Palautuksen ja hyvityksen käsittelyn nopeuttamiseksi toivomme, että vastaanotat toimituksen ja ilmoitat palautuksesta palautuslomakkeella. Tuotteen lunastamatta jättäminen ei vastaa tilauksen peruutusta tai palautusta. Noutamattomista, meille palautuvista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta paketi palautumisesta aiheutuvat postikulut 5 €.

Palauta alunperin tilaamasi tuote tuotepalautuksena ja tee uusi tilaus verkkokaupastamme haluamastasi tuotteesta. Mikäli sinulla on kysyttävää oikean koon tai tuotteen valinnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme  store@pomppa.fi tai +358 50 502 0165.

Pidennä tuotteen käyttöikää vaihtamalla rikkoutunut pikalukko uuteen. Tilaa uusi pikalukko täältä.

3. Tuotteet


Kaikkien Pomppa-takkien kankaat ovat vedenpitäviä sekä vettä hylkivällä aineella käsiteltyjä. Takkien vesipilariarvo on 5 000 mm. Huomioithan, että JumppaPompan selkäosa on valmistettu joustavasta plyysineuloksesta, eikä täten pidä vettä.

Oikeaoppinen hoito ja huolto lisää tuotteen käyttövuosia. Noudata aina takin sisäpuolelta löytyvän pesulapun ohjeita huolellisesti. Pese takki ohjeen mukaisesti 30 asteen hienopesussa ja vältä käyttämästä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Emme myöskään suosittele linkoamaan tai silittämään takkia. Lue lisää tuotteiden hoidosta ja huollosta täältä.

Suosittelemme välttämään takin tarpeetonta konepesua. Suuren vedenkulutuksen lisäksi pesut kuluttavat takin kangasta sekä pinnoitetta. Mikäli takissa ei ole näkyvää likaa tai roskaa, kokeile ensisijaisesti tuulettaa tuote ulkona päästäksesi eroon mahdollisista hajuista.

Pomppa-tuotteet sopivat niin uros- kuin narttukoirille. Takin vatsakappaleen tulee yltää mahdollisimman pitkälle, jotta se suojaa koiran vatsaa mahdollisimman hyvin. Nartuilla se yltää jopa takajalkoihin asti, mutta urosten suuremman rintakehän ansiosta, vatsakappale jättää juuri sopivasti tilaa sille kriittiselle mitalle.

Pomppa sopii hyvin mäyräkoiralle sekä muille matalajalkaisille koirille. Kuten tavallisesti, oikea koko valitaan koiran selänpituuden mukaan. Matalajalkaisilla koirilla takin helmat laskeutuvat normaalia alemmas, joten suosittelemme valitsemaan joko Jumppa-, Sade-, Kevyt- tai PerusPompan. ToppaPompan runsaat helmat saattavat ylettää maahan asti.

Pomppa on sarjatyönä valmistettava valmisvaate, joten tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista saada omien mittojen mukaisina. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan, mikäli Pompan valikoimasta löytyisikin sopiva tuote. Ne monet, jotka harvoin löytävät sopivia vaatteita koirilleen, yllättyvät iloisesti Pomppaa sovittaessa!

Lähtökohtana on tuotteen tarkoituksenmukaisuus. Mallia valitessa tulee selvittää tuotteen käyttöolosuhteet sekä koiran lämmöntarve. Tutustu blogijulkaisuumme: Minkä takin valitsen koiralleni?

Pomppa-tuotteiden kanssa voi käyttää valjaita. Tällöin valjaat tulee pukea takin päälle, sillä takkien selässä ei ole erikseen valjasaukkoa, jotta tuotteen suojaavuus ei kärsisi. Suosittelemme myös säätämään valjaita hieman väljemmälle, jotta takki ei purista tai tunnu epämiellyttävältä koiran päällä.

Pompan taival on alkanut Suomesta vuonna 2008, mutta kasvavan kysynnän myötä tuotanto siirrettiin Viroon seuraavana kautena. Kansainvälisten markkinoiden avauduttua ja kysynnän kasvun jatkuessa, siirtyi tuotanto vaiheittain Kiinaan vuosina 2016-2020. Tänä päivänä työtä Pomppien eteen tehdään Suomen lisäksi Japanissa (teddyvuori), Taiwanissa (materiaalit) sekä Kiinassa (materiaalit ja tuotanto). Pidämme erittäin tärkeänä, että tehtaamme Kiinassa toimivat arvojamme noudattaen. Henkilökohtaisilla tehdasvierailuilla, tiiviillä kontaktilla yhteyshenkilöihimme sekä tuotannon laaduntarkkailulla varmistamme tehtaidemme eettiset toimintatavat.

Tuotteiden pitkä käyttöikä on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme, jonka varmistamme suunnittelemalla tuotteet sekä valitsemalla niissä käytettävät materiaalit itse. Tämän lisäksi edellytämme virheetöntä ompelujälkeä tehtailtamme. Valmistamme arjessa kestäviä tuotteita, joiden toimiva ja ajaton design ei vaadi vuosittaista uudistamista. Tämän todistaa asiakkaidemme yhä käytössä olevat, yli kymmenen vuotta sitten hankitut Pompat. Laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteemme säilyttävät erinomaisesti myös jälleenmyyntiarvonsa käytettyjen koirantakkien markkinoilla.

Pomppa on aina kiinnostunut uusista yhteistyökumppaneista. Ota yhteyttä store@pomppa.fi tai soita +358 50 502 0165 niin jutellaan!

4. RePomppa

Repomppa on käytettyjen Pomppa-tuotteiden kierrätyspalvelu. Palvelun avulla asiakkaamme voivat myydä käyttämättömäksi jääneet Pomppa-tuotteensa takaisin meille hyvityslahjakorttia vastaan, ja me etsimme tuotteille uuden kodin oman verkkokauppamme kautta.

Yleisistä markkinapaikoista poiketen, RePomppa-palvelussa myytävät tuotteet ovat tarkasti kuratoituja ja laatuluokiteltuja sekä ostotapahtuma hoituu luotettavasti oman verkkosivustomme kautta. RePomppa-tuotteilla on myös Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Kiitos vastuullisesta teosta! Tutustu seuraavaksi RePomppa-myyntiohjeisiin täältä ja toimi ohjeiden mukaisesti. Voit aina olla yhteydessä asiakaspalvelumme, mikäli kysyttävää herää.

Valitettavasti otamme tällä hetkellä käytettyjä Pomppa-koiranvaatteita vastaan vain Suomesta.

RePomppa-valikoiman täydentyminen ja saatavilla olevien tuotteiden määrä riippuu aina siitä, paljonko käytettyjä Pomppa-tuotteita myydään takaisin meille. Toistaiseksi olemme täydentäneet valikoimaa muutaman kuukauden välein RePomppa-droppien muodossa. Suosittelemme ottamaan somekanavamme seurantaan, jotta saat tiedon tulevista dropeista!

Tällä hetkellä RePomppa-valikoiman selaaminen ja tuotteiden ostaminen on mahdollista Suomen lisäksi vain Euroopan Unionin jäsenmaissa. Mikäli sijaitset mainitulla alueella, etkä tästä huolimatta näe tuotteita, tarkista kaupan päävalikon kieliasetuksista onko sijaintisi merkitty oikein.

RePomppa-tuotteet ovat erittäin suosittuja, joten valikoima voi näyttää tyhjältä myös siksi, että kaikki käytetyt tuotteet ovat jo löytäneet uudet kodit. Suosittelemme ottamaan somekanavamme seurantaan, jotta saat tiedon tulevista dropeista!

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaaksesi tuotteen täytä ensin sähköinen palautuslomake ja postita tuote takaisin lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Huomioithan, mikäli päädyt palauttamaan RePomppa-lahjakortilla ostamasi tuotteen, lahjakortin summa hyvitetään sinulle uutena lahjakorttina.

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta? Voit ottaa asiakaspalveluumme suoraan yhteyttä Ota Yhteyttä -sivulla.